Vibe Topp 18 2018: Plats 6

| 26 december, 2018 | 0 Kommentarer

Det är dags igen!
Vi har lyssnat igenom över 10 000 låtar under det gångna året och ger oss i kast med det smått omöjliga uppdraget att, som traditionen bjuder, lista de allra bästa av dem. Det har varit svårt och konkurrensen har varit stenhård – med många favoriter som inte får plats i denna lista. Men här är våra absoluta favoriter 2018.
Häng med i nedräkningen – en låt om dagen fram tills nyårsafton!

Plats 6: Phil Wickham – Living Hope
Släpper Phil Wickham nytt brukar det också innebära en placering på årssummeringslistan. Så även i år, för hans ”Living Hope” – som han skrivit med Bethel Musics Brian Johnson – är något så fantastiskt som en ny lovsångsfavorit. Låten har redan fått skruv och spelats in av andra – och det lär fortsätta. ”Living Hope” är – precis som titeln avslöjar – hoppfull och värmande. Den här lovsången kommer världen sjunga under lång tid framöver – var så säkra.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5d9RSSwDvlTyuwfmeafUah?si=jCxUru3ZRj6cP6USaz8UkA

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar