Vibe Topp 18 2018: Plats 7

| 25 december, 2018 | 0 Kommentarer

Det är dags igen!
Vi har lyssnat igenom över 10 000 låtar under det gångna året och ger oss i kast med det smått omöjliga uppdraget att, som traditionen bjuder, lista de allra bästa av dem. Det har varit svårt och konkurrensen har varit stenhård – med många favoriter som inte får plats i denna lista. Men här är våra absoluta favoriter 2018.
Häng med i nedräkningen – en låt om dagen fram tills nyårsafton!

Plats 7: Pat Barrett – Hymn Of The Holy Spirit
Pat Barrett valde under året att lämna sitt band Housefires – som bland annat ligger bakom tunga lovsånger som ”Build My Life” – och satsade istället på en solokarriär. Och det blev – en enda stor framgång. Hans självtitlade album är sprängfyllt av fantastiska lovsånger – bland annat denna intima och avskalade låt ”Hymn Of The Holy Spirit”. Namnet säger väl det mesta – det här är riktigt, riktigt bra!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4AEgObvtiIcnvbuFTIw7XJ?si=yAk1IJrlRLm1-0TtJk0wvQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar