Vibe Topp 18 2018: Plats 5

| 27 december, 2018 | 0 Kommentarer

Det är dags igen!
Vi har lyssnat igenom över 10 000 låtar under det gångna året och ger oss i kast med det smått omöjliga uppdraget att, som traditionen bjuder, lista de allra bästa av dem. Det har varit svårt och konkurrensen har varit stenhård – med många favoriter som inte får plats i denna lista. Men här är våra absoluta favoriter 2018.
Häng med i nedräkningen – en låt om dagen fram tills nyårsafton!

Plats 5: Local Sound – Shepherd (Hotel Sessions)
Från första ton till den sista – ”Shepherd” är en rakt igenom helt magiskt bra låt. Den berör på djupet och talar rakt in i hjärtat. Nashville-gänget Local Sound har förvisso redan gett ut låten för några år sedan – men många var vi som under 2018 upptäckte den när bandet spelade in sina ”Hotels Sessions”. Precis som det låter är det inspelat på och intill ett hotell – och resultatet är bländande. En ny favoritlåt är född – lyssna så förstår du vad vi menar.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5wJb7Gm0TEq6ft47xbhKZb?si=a-A5wl-VQaCuJesZb919tA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar