Ny smash från TFK

| 17 september 2014 | 0 Kommentarer

Att kalla Thousand Foot Krutchs förra skiva ”The End Is Where We Begin” för annat än en jättesuccé går bara inte. För bandet, som visserligen byggt upp sin fan-skara ordentligt genom åren, var plötsligt på allas läppar och vilket spår de än släppte tog de över rockradiostationerna.
Höga förväntningar på nya skivan? Givetvis! Men en hel del är också nytt. Såsom att bandet denna gång valt att trassla sig ur ett skivbolags fasta grepp och istället väckla ut sina egna ben att stå på.

På första singeln ut från nya plattan ”Oxygen: Inhale” har trion grävt sig djupt ner i rockmyllan och slängt med både lite efterskalv från 80-talet likväl som efterdyningar av det lemmeltåg av rockband som tog över högtalarna i början av 2000-talet. På ”Born This Way” är det full gas framåt som gäller, med rå energi och en Trevor McNevan vid mikrofonen som kanske aldrig sjungt bättre förr.

Smashhit?
Garanterat.
Sannolikt en av höstens största rocklåtar!

Spotify-länk: Thousand Foot Krutch – Born This Way
Youtube-länk:
https://www.youtube.com/watch?v=ygnR71KX0f8

Thousand-Foot-Krutch-Born-This-Way-Lyrics

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar