Vårdstedt imponerar

| 14 september 2014 | 0 Kommentarer

Veteran är väl antagligen ett ord som passar ganska bra in på Clas Vårdstedt, som varit aktiv i musikvärlden i 25 år just i år. Gång på gång presterar han riktigt bra, svensk musik, men när han i våras släppte en ny skiva finns det flera anledningar att köpa och stödja skivan. För skivan ”Förlorar jag dig, förlorar jag allt” låter han fungera som ett insamlingsorgan där alla intäkter går till Compassions arbete ute i världen. Stort!

Att det sedan är en skiva fylld med fantastiska låtar, som är både genomarbetade, djupa och lyssningsvärda…tja, det gör ju inte det hela sämre! Det är samtida psalmer och låtalster som berör, texter med djup och en helhet som får dig att vilja lyssna igen och igen. Så vänta inte…köp skivan idag eller lyssna på Spotify!

Spotify-länk: Clas Vardstedt – Förlorar jag Dig förlorar jag allt

untitled33

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar