Ny platta från Watts

| 21 november, 2014 | 0 Kommentarer

För många är antagligen amerikanen Adam Watts ganska okänd. För mig var han en artist som fladdrade förbi 2004 med låten ”Meaningless Things”, från sin debutskiva. Sedan dess har nu 39-årige Watts roat sig med att byta skivbolag flera gånger, men har även hunnit med att släppa ytterligare fyra skivor. Utöver allt detta, har Watts även hunnit med att skriva låtar åt bland andra Switchfoot, Demi Lovato, Jeremy Camp och Kelly Clarkson. Ingen dålig meritlista!

Som soloartist kan vad som helst hända när Adam Watts musik spelas i högtalarna. Gemensamt har de flesta låtar att de är innovativa, lever sitt eget liv och inte låter som särskilt många andra. Så någonstans måste man kalla låtskrivaren, producenten och artisten Adam Watts för något av unik. En artist som vågar gå till strömmen, och som skrotade skivkontrakt med stort bolag redan tidigt för att istället satsa på indie-släpp. Respekt!

Spotify-länk: Adam Watts – Try

untitled22

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar