Debut för ”nya” Flyleaf

| 18 november, 2014 | 0 Kommentarer

Med Laceys Mosley vid micken nådde amerikanska Flyleaf rejäla framgångar på rockscenen och seglade upp som ett framtidsnamn av stora mått. Men när Lacey valde att satsa mer tid på sin familj fick tidigare Vedera-sångerskan Kristen May ta över mikrofonen, och förra året fick höra första smakprovet på det ”nya” Flyleaf när EP:n ”Who We Are” släpptes.

Nu, ganska exakt ett år efter första smakprovet, släpper Flyleaf albumet ”Between The Stars”, det första albumet med nya sångerskan. Musikaliskt låter det ganska snarlikt det ”gamla” Flyleaf. Och även om Kristen May gör det bra vid micken, så kan jag inte låta bli att sakna Laceys unika uttryck i sin röst. Med det sagt; Flyleaf har fortfarande mycket att bidra med. Den saken är helt klar. Men vad tycker du – är bandet bättre eller sämre med sin nya sättning?

Spotify-länk: Flyleaf – Set Me On Fire
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=BB8z9DjMVto

ssw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar