Jeremy Camp tillbaka med besked

| 24 november, 2014 | 0 Kommentarer

När Jeremy Camp släpper ny musik gör han som han brukar – skriver en hit!
För är det något som Camp, i det här laget en veteran på CCM-scenen, kan så är det att skriva just hits. När han för två år sedan släppte sin senaste platta, rönte han stora framgångar med ”Reckless”. En låt som denna blogg utsåg till det årets 5:e bästa låt, för övrigt.

17 nummer 1-hits talar sitt tydliga språk, och likaså att fyra av hans skivor har sålt guld i USA. Höga förväntningar på hans nya singel? Absolut! När Camp levererar ny musik, så går det inte att komma ifrån det. Men precis som han brukar, så briljerar Camp än en gång. Det är inget snack om vilken kapacitet han besitter, och att han är en av de där riktigt stora namnen på marknaden numer. Nya singeln ”He Knows” bådar gott inför nya albumet. Hitvarning!

Spotify-länk: Jeremy Camp – He Knows
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=OsccUg4TDd8

dfdd

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar