Youtubeduon debuterar – som rappare

| 11 januari 2020 | 0 Kommentarer

På Youtube har MoreJstu nära fem miljoner följare och ska du räkna ihop det totala antalet visningar som deras videos har så får du hålla på en bra stund – vi snackar många hundra miljoner sammanlagt.

På kanalen blandar dom upptåg och galenskap, med en stor dos av humor. Men nu har de tagit sina videos ett steg till och har släppt låten ”Must Have Snacks” för alla de som hungrar efter mer av duon.

Låten är humoristisk och nersmetad av mattermer och matsnack från början till slut, men de har också tillsatt ett par deciliter om Jesus och deras tro för att riktigt binda ihop matsäcken. Mest påtagligt är dock hur mycket de briljerar som hiphopare – det är tungt gung och proffsigt rakt igenom. Till sin hjälp har de även den kristna Texasrapparen Hyper Fenton som vi tipsat om här på bloggen flera gånger tidigare.

Missa inte detta! Häll upp lite snacks, höj volymen och gunga med du också – det har redan över 1,2 miljoner personer gjort på Youtube.

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar