Glädjefylld pop från Irland

| 9 januari 2020 | 0 Kommentarer

Irland har gett oss smäktande pojkband som Westlife och arenagrupper som U2, men de har också förärat den kristna musikscenen med talangfulla gänget We Are Messengers. 2016 slog de igenom med sitt debutalbum som dessutom gav bandet en Dove Awards-nominering som bästa nykomling samma år och som gav oss hits som ”Everything Comes Alive” och ”Magnify”.

Nu är det dags för nytt material och det gör irländarna genom att släppa en dubbelsingel med låtarna ”Home” och ”Love”. Vi fastnar direkt för den sistnämnda, som är så galet medryckande och trallvänlig att munnen inte går att hejda; snart går du och nynnar med oavsett om du vill eller inte. Det här fastnar, vi lovar. Snacka om att sätta ribban inför nästa album! Det här bådar minst sagt gott …

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar