Vibe Topp 20 2020: Plats 2

| 30 december 2020 | 0 Kommentarer

Det är dags igen! Vi räknar, som traditionen bjuder, ner till det nya året genom att summera det gångna årets allra bästa låtar. En smått omöjlig uppgift – med massor av låtar som inte ens ryms på listan men som alla förtjänar att nämnas. Men detta är i alla fall ett försök att summera det allra bästa med musikåret 2020. Nu kööööör vi!

Cory Asbury – Canyons

Hur följer man upp en monumental världssuccé som ”Reckless Love”, som streamats över 300 miljoner gånger? Cory Asbury verkar inte ha några problem att knäcka den gåtan, för hans “Canyons” kvalar in som årets förmodligen allra vackraste låttext. Poppigt och egentligen ganska enkelt – men där texten griper tag om vilket hårt stenhjärta som helst. En låt som dessutom lyfter fram ett budskap som vi nog alla behövde höra lite extra mycket under detta konstiga 2020. Sanslöst vackert. Sanslöst bra. Och sanslöst väl värd andraplatsen.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3qJrhAPsIAPZ0NcJ7erI6t?si=dpcL3PdkQa-yaO9urw1wDw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar