Vibe Topp 18 2018: Plats 11

| 21 december 2018 | 0 Kommentarer

Det är dags igen!
Vi har lyssnat igenom över 10 000 låtar under det gångna året och ger oss i kast med det smått omöjliga uppdraget att, som traditionen bjuder, lista de allra bästa av dem. Det har varit svårt och konkurrensen har varit stenhård – med många favoriter som inte får plats i denna lista. Men här är våra absoluta favoriter 2018.
Häng med i nedräkningen – en låt om dagen fram tills nyårsafton!

Plats 11: Corey Voss – As It Is In Heaven
2018 kommer gå till historien som året då Corey Voss gick från doldis till att släppa en av årets allra bästa skivor. Hans ”Songs Of Heaven & Earth” är makalöst bra från början till slut, fylld med lovsånger som kommer leva kvar länge, länge. Han har redan skrivit fantastiska lovsånger som ”I Got Saved” och ”The King Is Here”, vilket vittnar en del om hans kompetens.

Corey låter som en blandning mellan en ung Leeland och Michael W. Smith – och vi kan garantera att 2018 inte är sista året vi hör talas om honom…

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1nnjG2b7LtQ0DZhPwdQPc0?si=6CKO0aLiSnOM3rGRF0xdqA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar