Tyskar får hjälp från England

| 3 mars, 2016 | 0 Kommentarer

Grymma Gullbrannafestivalen brukar lyckas boka in riktigt bra akter, och i år verkar inte bli något undantag. Förutom bland andra LZ7, Paul Colman och Soul Glow Activatur är bland annat det spännade tyska bandet Good Weather Forecast klara för en spelning, något som kan bli en riktig succé!

På sin debutskiva ”We Glow” – som släpptes förra året – bjussar dessa tyska grabbar så pass att det är svårt att säga annat än att det här bandet kan bli nästa stora musikexport från förbundsrepubliken! De som gillar band som FamilyForce5, Capital Kings och redan nämnda LZ7 kommer känna igen sig. Det är feststämning och dansant, svängigt och tight. Inte minst när – ursäkta tjatet – just engelska LZ7 gästar i låten ”Laser”. Det återstår bara att säga en sak; grattis alla ni som ska på festival i Halland i sommar!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1coYl6zloDpJl3zMMkegb8
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=h04N0oLO2AA

81yfAkAV2uL__SL1500_

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar