Sydafrikanerna är tillbaka

| 1 mars, 2016 | 1 Kommentar

När Tree63 bildades som band 1996 hemma i Sydafrika anade väl ingen vad som skulle vänta runt hörnet; att bandet skulle bli en av landets största musikexporter. Redan 2001 – när första skivan släpptes i USA – vann bandet en Dove Award, och sedan låg världen vidöppen. Låtar som ”Look What You’ve Done”, ”Anthem”, ”Let Your Day Begin” och en fantastisk version av Matt Redmans ”Blessed Be Your Name” var bara några av alla de låtar som satte bandet på kartan.

Men allt gott har ett slut, och 2009 la bandet gitarrer, trummor och bas på hyllan. Men för ett par år sedan kom suget tillbaka; bandet gjorde spelningar i sitt hemland och nu har även en ny skiva anlänt. De som gillade Tree63 under storhetstiden kommer knappast bli besvikna. De levererar fortfarande!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/02qDLuTUQGHXP1YiOqnBMr
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=VGpbHhrKTMw

Land_by_Tree63

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Lorena skriver:

    Ah, i see. Well tha’ts not too tricky at all!”

Lämna ett svar