Störtskön pophit med Sheeran-känsla

| 15 september 2020 | 0 Kommentarer

Lite i skymundan av många andra duktiga artister verkar John Michael Howell, en amerikansk singer/songwriter-artist som själv beskriver det som att han skapar allt från lovsång till pop och funk då han hittar inspiration på så många ställen.

Inspirationen till sin musik hittar han i intima möten med Gud eller slumpmässiga händelser ur livet – var på hans nya singel ”Hey Lady” platsar i den sistnämnda kategorin. Hans låtar har alltså en tendens att kunna låta lite ”hur som helst”, men i det här fallet snackar vi singer/songwriter-pop där det låter som att Ed Sheeran varit en stor inspirationskälla.

Oavsett; ”Hey Lady” är ett av den här höstens stora måsten och en av de där låtarna som kommer ta oss igenom stormiga, mörka och regniga höstdagar. En riktig hit som inte går att motstå – och som du kommer vilja höra om och om igen. Missa icke!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/68zxLT0stEkRDnL3cw7j4A?si=g1049wwlRcu1dfHg1XGneg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar