Ny lovsång från Camps

| 13 september 2020 | 0 Kommentarer

Många musiker har använt den senaste tiden av karantäner och inställda spelningar till att skriva ny musik. Precis så är det med Jeremy och Adrienne Camp, något som de visat upp delar av vid livesändningar på Facebook tidigare i våras.

I paret Camps fall är det lovsång som har varit huvudspåret när de skrivit ny musik, och som de dessutom framför som duettpartners rakt igenom nya EP:n ”The Worship Project”. Jeremy Camp är redan etablerad som ett av de största namnen på den kristna musikscenen, medan det vid det här laget var många år sedan som Adrienne släppte musik med sitt band The Benjamin Gate. Men tillsammans blir resultatet mycket starka och vackra lovsånger som verkligen talar hopp och tro rakt in i en ibland tillsynes hopplös tid. Riktigt bra låtar rakt igenom!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1hKCyAyOfraD0nazn25klx?si=4Mcb9SvWQ0WraHMqQYg_YA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar