Starkt debutalbum från WTK

| 8 september 2020 | 0 Kommentarer

De må vara debutanter som band – men ”supergruppen” We The Kingdom är allt annat än några duvungar på musikscenen. Bröderna Scott och Ed Cash som utgör två av medlemmarna är exempelvis båda välmeriterade som låtskrivare och producenter, där den sistnämnde är ett av de allra största namnen på den kristna musikscenen – och som bland annat kan stoltsera med inte mindre än 18 (!) Dove Awards-vinster.

Alla musikälskare kan bara tacka och ta emot över att hela klanen Cash bestämde sig för att starta WTK tillsammans – för deras pinfärska debutalbum ”Holy Water” är inget annat än en stor framgång från början till slut. Deras ”Holy Water” och ”Dancing On The Waves” har redan vunnit mångas hjärtan, men avslutande låten ”You Are Heaven” är både ett av skivans gladaste och allra bästa stunder. En låt – och album! – som du absolut inte bör missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4gVQAW0kZ1AZ9XHdH0w5CX?si=CpcX055pRZKjoaPX-7fOYQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar