Josh Garrels berör på djupet

| 6 september 2020 | 0 Kommentarer

Josh Garrels har en lång karriär bakom sig och har under den tiden blivit ett etablerat namn, med bland annat placeringar på amerikanska Billboards Topp 200 på sitt cv. Genom hela karriären har han varit förknippad med den kristna musikscenen, vilket folk-artisten tar ett steg längre på skivan ”Peace To All Who Enter”.

Det här är en skiva som riktigt går på djupet, där hans säregna röst och hans avskalade arrangemang verkligen berör. På skivan avverkar han lovsånger som ”10 000 Reasons” och ”No Longer Slaves” på sitt egna sätt – med sin behagliga röst vibrerandes över hela verken.

I avslutande ”In The Garden” tar han sig an en klassiker ur den amerikanska sångskatten, som redan tolkats hur många gånger som helst – men som Josh gör till sin egen på ett otroligt sätt. Berörande – på riktigt.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7C0zXE745AXcJFv0UZI4eT?si=RFFIJGl1QXmb84H-i7pHWQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar