Starka lovsånger från Colorado

| 24 oktober 2021 | 0 Kommentarer

Lite i skymundan av så otroligt framgångsrika lovsångsprojekt som Bethel Music, Elevation Worship, Hillsong och Jesus Culture så börjar Red Rocks Worship framstå mer och mer som ytterligare ett stort framtidsnamn inom lovsångsgenren.

Den Coloradobaserade kyrkan har redan skämt bort oss med bra lovsånger de senaste åren, men det känns som att det hela kulminerar i det nya albumet ”Things From Heaven”, där de bjuder på den ena starka lovsången efter den andra.

Inte minst tillhör två av sångerna faktiskt de bästa nya lovsångerna som vi fått höra så här långt under 2021, nämligen ”Now Here” och ”Echo Holy”. Båda två är så bra att de har potential att sprida sig utöver världen och kommer säkerligen sätta Red Rocks Worship på lovsångskartan ordentligt en gång för alla.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0UIK0nUgnEDOehnepmbPJC?si=9b18d7a819a7458c

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar