Andy Mineo i högform

| 26 oktober 2021 | 1 Kommentar

Få kristna hiphopakter har nått så långt som Andy Mineo har. Det här är ett av de allra största namnen som har definierat den kristna hiphopscenen på senare år och tycks allt jämt vara i en glödande het form.

Nyligen kom albumet ”Never Land II”, uppföljaren till ”Never Land” som kom 2014. Då var det bara sju låtar som rymdes, men den här gången har han dubblat den mängden, men fortsätter med att bjuda in en rad gästartister.

Albumet har försenats flera gånger, men den som väntar på nytt hiphopgodis har inte väntat förgäves. Och här finns något även för de som inte är inbitna hiphopälskare. Pophybriden, och lite lugnare, låten ”Remember Me” sätter sig som Karlssons klister i huvudet och stannar där en lång tid.

Lyssna så förstår du varför.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1QChSMcB7oMEYanNd3rexx?si=d9915dc744d543c4

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

  1. Gillar denna skarpt tack

Lämna ett svar