Stark skiva från Gretzinger

| 5 april, 2018 | 0 Kommentarer

Kalifornienbaserade Steffany Gretzinger har gjort sig ett namn som en av sångerskorna i Bethel Music, bland annat på deras ”King Of My Heart” som gjort succé. Men därutöver släpper hon även skivor i eget namn, senast 2014 och nu är det dags igen när nya skivan ”Blackout” sett dagens ljus.

Hon har redan fått en hel del uppmärksamhet hemma i USA för singeln ”Save Me” från plattan, men här finns mycket mer att hämta. Steffany visar på skivan upp en bred och stark repertoar, både som sångerska och låtskrivare, och även om hennes musik inte alltid greppar tag från allra första lyssningen så är det här något man bör lyssna in. Det påminner lite om såväl Plumb som Lauren Daigle eller som en något nedtonad Francesca Battistelli och guldkornen är många. Ge skivan lite tid, och du kan mycket väl ha hittat en ny favorit.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/album/4Mw4r1cRUOBo4fREvBeBr8?si=F7Rfjy5FQ7GESFbJ521JRQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar