Nytt grepp av Needtobreathe

| 4 april, 2018 | 0 Kommentarer

Needtobreathe har kommit att bli ett av de allra största banden på den kristna rockscenen och har hittat en publik långt utanför CCM-genrens vanliga väggar. Framgångarna har avlöst varandra (vem har inte diggat loss till ”Happiness”, ”Brother” och ”Multiplied till exempel?), men nu tar NTB ett nytt grepp. Nyligen släppte de nya låten ”Bridges Burn”, som är den första av fyra låtar bandet spelat in i den analoga studion hos producentgänget Niles City Sounds i Fort Worth, Texas.

Bandet vill med de nya låtarna på något sätt spegla var de just nu står musikaliskt, och ”Bridges Burn” är det första smakprovet. Och för trogna NTB-fans finns det ingen anledning att oroa sig – det här gänget vet vad de gör. Det låter riktigt bra – som alltid – samtidigt som det andas något nytt. Fler spännande låter lär följa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7sUW7X7blDODuD4kX0RRLu?si=E_WI_SQ_TW2uXtkYmxw9Gw

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=8gZJFBvIrcU

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar