Stark låt från spännande artist

| 19 september, 2017 | 0 Kommentarer

Det dyker upp många riktigt intressanta artister och låtar på CCM-marknaden just nu. En av dem är amerikanska Svrcina (som uttalas ”Sur-Cee-Nah”), som dock är allt annat än en duvunge på musikscenen. Redan som 13-åring signade hon sitt första skivkontrakt, och fram tills idag har hon över 400 (!) låtar på sitt CV, utöver att ha hjälpt bland andra Fancy Cars med sånginsats på hiten ”I’ll Follow”. Tidigare kallade hon sig dock Molly Hunt men med artistnamnsbytet har också ett nytt sound kommit. Hennes singel ”Deeper” är en riktigt bra låt som förtjänar all uppmärksamhet den kan få.

Låten är inlindad i en tropical house-doftande kostym och är svår att inte gilla. Svrcina är en artist du bör kolla upp – för trots det svåruttalade namnet är nog detta bara första gången av många du kommer höra talas om denna tjej!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1xIIP2mHiIx8XzYrEQCHqt

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=0Hd94r6GClY

 

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar