Spännande hiphop-talang från Atlanta

| 21 september 2020 | 0 Kommentarer

Gillar du stor talang och artister som inte drar sig för att skapa sitt egna sound? Läs vidare! För den kristna hiphop-scenen bubblar över av nya spännande namn hela tiden med Hulvey, Nobigdyl, Whatuprg och Hyper Fenton som bara några av raddan av talanger. Men det kommer även fler och fler tjejer på scenen – där Wande är ett av de stora affischnamnen.

Atlanta-baserade hiphopartisten, med rötterna i Nigeria, har på kort tid skapat sig ett allt större namn inom hiphop/r’n’b och når redan idag över 150 000 lyssnare varje vecka med sin musik. Men väntar du ett tag till kommer den siffran vara väsentligt högre – för Wande är en råtalang som kommer fortsätta göra avtryck.

Från nya debutalbumet sticker låten ”Be The Light” ut lite extra, och det är en låt där hon tar ut svängarna även rent soundmässigt genom att även kasta in ett element av electro/dance. Som sagt – det här är BARA början!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4wVFTdkHhgDXODgkNhgDOy?si=pJUvi49pTmC6ZnAVOZoWtA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar