En ny måste-låt från Ripp

| 19 september 2020 | 0 Kommentarer

Bland många spännande namn som verkligen imponerar mer och mer för varje låt de släpper så tronar Andrew Ripp högt. Nashvilleartisten har redan gett oss ett helt gäng grymma låtar, som den nya balladen ”Back To Brooklyn”, poppiga hiten ”Pilots” och så hans mest framgångsrika låt hittills – ”God Knows (Must Be Love)” som knåpat ihop drygt fyra miljoner streams.

Det är alltså ingen ”duvunge” vi har att göra med, men däremot kan vi inte säga annat än att Ripp är ett av de där namnen som man bara ”måste” hålla koll på för tillfället. Hans senaste singel ”Jericho” cementerar nämligen det faktumet genom att vara en av de allra bästa låtarna för tillfället. En låt med lite bombastisk framtoning, och som det faktiskt inte går att inte lyssna till igen. Andrew Ripp visar ännu en sida av sig själv (tänk Imagine Dragons x Welshly Arms x Apollo LTD) och vi älskar’t!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5pTpq4JWJHkZtcO2BjBN4V?si=5D6d9ldtQT2JqMzA-zoBsQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar