Oemotståndligt när Reeves tar DJ-hjälp

| 13 augusti 2019 | 0 Kommentarer

Förra året slog Sarah Reeves till med en riktig kioskvältare när hon slog sig ihop med Kirk Franklin på låten ”I Love You”. Lagom till att sommarens puttrade igång släppte hon nytt material, men denna gång med den amerikanska DJ:n Justice Skolnik till hjälp. Tillsammans skapade de ett av sommarens allra största anthem – den dansanta och medryckande ”Wildside”.

Det är svårt att sitta stilla direkt från start, och det behövs inte särskilt många sekunder för att förstå vilken hitlåt detta är. Låten handlar om att släppa taget, våga göra lite galna saker som man inte annars gör. Och kanske är det precis det som Nashvillebaserade Sarah gör i låten när hon tar DJ-hjälp; tar ett vågat steg ut i nya ljudlandskap. En fantastisk låt är det hur som helst – missa inte!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/055MRseEgjyg9rsXC9w09k?si=z_4GGCKCS164Lir-UahfxA

 

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar