Nytt från hiphop-kungen

| 3 februari, 2014 | 0 Kommentarer

Lecrae har utan tvekan, på senare år, etablerat sig som en av de största på den kristna hiphop-scenen. Britt Nicole, Jimmy Needham, Chris Tomlin och TobyMac är bara några av de artister som tagit hjälp av 34-åringen från Houston. Men det råder ingen som helst tvekan om att grabben även klarar sig på egen hand, något han bevisat gång efter annan.

Så sent som i december släpptes hans senaste mixtape-skiva Church Clothes Part II , och det är som vanligt tung, grym, tight och välproducerad hiphop i toppklass som gäller. Lyssna bara på ”Round of Applause” så förstår du vad det handlar om! Dessutom har han på låten samarbetet med ingen mindre än hiphop-stjärnan B.O.B., vilket skvallrar en del om hur stor Lecrae faktiskt blivit i hiphop-svängen!

Spotify-länk: Lecrae – Round of Applause

 

lecrae-church-clothes-2-album-art

Taggar: , , , , ,

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar