Det bästa med Rebecca

| 5 februari, 2014 | 0 Kommentarer

Hon har bara fyllt 36 år men ändå har Australiens stora musikexport Rebecca St. James ett CV så långt att det krävs mycket bläck i pennan för att få med allting. Som om det inte vore nog med nio fullängds-skivor, så har hon även skrivet en rad böcker och ägnat sig åt skådespelande. Listan vill aldrig ta slut.

På tidigt 2000-tal hade Rebecca St James sitt stora genombrott, och blev en av de mest högljudda förespråkarna av ”True Love Waits”. Något som genomsyrade hela hennes stora hit ”Wait For Me” från år 2000 till exempel.

Nu har sångerskan – än en gång! – samlat ihop sina bästa låtar på en greatest hits-platta som släpptes häromveckan. Har du inte lyssnat till Rebecca St James tidigare så ta chansen – hon har många grymma låtar i sin skattkista.

Spotify-länk: Rebecca St. James – Best Of Rebecca St. James

rsj_bestof

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar