Ny radiohit från Chapman

| 8 februari, 2017 | 0 Kommentarer

Han har mycket på gång, den gamla räven Steven Curtis Chapman. Ifjol släpptes hans grymma lovsångsskiva ”Worship And Believe”, fullastad med fantastiska lovsånger. Men herr Chapman gör mer än så – nu släpper han också en bok. Inom kort kommer boken ”Between Heaven And The Real World” där han ska summera sin musikkarriär. Och att säga att hans meritlista är svindlande är faktiskt en underdrift. För få kan mäta sig med Chapman, som i sitt musikaliska bagage har med sig 2 Grammyvinster, 58 (!) Dove Awards-vinster, 48 nummer ett-singlar och 11 miljoner sålda skivor. I boken ska han berätta om vad som format honom, hans tro och hans musik och vi kan antagligen se fram emot både ljus och mörker, som när en av hans döttrar tragiskt omkom i en olycka vid hemmet.

I väntan på boken släpper Steven Curtis Chapman en singelversion av en av sin lovsångsskivas bästa låtar, ”More Than Conquerors” – en grym låt som blir än bättre i denna radiovänliga edit!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1Ls7uG1hhy2cF3bOHPCQjf
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=A9gg-ntqRzQ

4364883jpg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar