Feststämning med Malcolm

| 6 februari, 2017 | 0 Kommentarer

Hålla fest i Hollywood hills? Tja, varför inte! När debutanten Steven Malcolm släpper singel nummer två i ordningen är det just det som är temat, och med sig vid mikrofonen har han inga mindre än Andy Mineo och Hollyn. Resultatet är en riktigt vass hiphophistoria som får vem som helst att genast längta efter palmer, stränder och sol!

Steven Malcolm är en riktigt intressant debutant, som efter att ha hållit på med musik sedan 2011 nu har något riktigt riktigt stort på gång. I februari kommer hans debutskiva, och trots att han redan delat scen med artister som Lecrae och just Andy Mineo så är det här sannolikt bara början. Malcolm – som förutom att vara soloartist även är lovsångsledare i en hiphopkyrka i Michigan – är ett namn att hålla ögonen på.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5PLkBydBHc2g4uYlVt7iLi

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar