Ny popdänga från Kearney

| 20 januari 2021 | 0 Kommentarer

Hitmaskin, popkonstnär, guldkantad låtkonstruktör… Det finns många epitet som skulle kunna passa in på amerikanska artisten Mat Kearney som bit för bit byggt sin karriär till att idag vara ett av de stora affischnamnen inom den kristna musiken.

Under sin karriär har han radat upp framgång efter framgång, och den vägen tycks fortsätta lika spikrakt när han nu gör sig redo för nytt albumsläpp. Efter första smakprovet, ”Grand Canyon”, följde han upp med splitternya popdängan ”Can’t Look Back” som vi bara inte kan få nog av.

På singeln tar Mat ett par kliv tillbaka i historian, tillbaka till sina popalbum som blev så uppskattade och omtyckta när de kom, efter en liten utflykt i mer experimentellt landskap på senaste plattan. ”Can’t Look Back” är lika klistrande i öronen som tapetklister är på en vägg, det vågar vi lova.

Som kuriosa kan nämnas att låten nästan är mer än lovligt (?) lik superstjärnan John Mayers stora hit ”New Light”, men det är väl en fråga för sig…för hur som helst kan vi inte trycka bort ”repeat”-knappen från denna Kearney-hit.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4gRnbcOhBsylNJCRbbwUeX?si=-0jf3o0gQ1qDxAllBWmDaQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar