Dubbelsingel från Rättviksensemble

| 22 januari 2021 | 0 Kommentarer

Bakom sig har Anders Soldh en 30 år lång karriär som bland annat kompositör, tonsättare och arrangör på professionell nivå, både i Sverige och Frankrike. För några år sedan blev Anders frälst och fick sitt liv förvandlat – och efter det har han skapat en helt ny sju personer stark ensemble.

Ensemblen, som har gjort det till sitt signum att både spela och vittna vid sina konserter, har redan hunnit besöka en rad platser och har ett stort hjärta för att sprida evangeliet genom sin musik. Nu har de – äntligen! – även släppt sina första verk digitalt, så att du kan lyssna på deras musik om och om igen.

Anders bakgrund som kompositör märks i de genomarbetade arrangemangen och gängets drivkrafter lyser igenom i de fina texterna. Riktigt bra svensk kristen musik utlovas – missa inte Anders Soldhs Ensemble!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/6UzBJTbM4ad4PTgudHdxjf?si=oMGF77f5SrOqGRoSMqlyvA

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar