Ny lovsång från spännande projekt

| 23 november, 2018 | 1 Kommentar

Skivbolaget Word Worship vill ta till nya grepp för att sprida nya lovsånger ut bland kyrkorna. Med hjälp av sitt ”stall” av låtskrivare inom och kring skivbolaget har de därför dragit igång det nya projektet The Church Will Sing som ska fokusera på just detta – att ta fram ny lovsång.

Hur det kommer att låta får vi en förnimmelse av på ”Even Louder” – den första lovsången att släppas från projektet. Det är liveinspelat och greppar tag – det är en lovsång i klass med mycket som släppts från andra lovsångsplattformar som Bethel Music och Elevation Worship. Om det här projektet fortsätter i samma stil kan du vara säker på att höra betydligt mer från The Church Will Sing framöver – ”Even Louder” bådar minst sagt gott!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/31r3D1fQPyHvYnDSgNXWVm?si=jGXqiyw9TOifWH5TiZ1G4w

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Kommentarer (1)

Trackback URL | RSS med kommentarer

 1. Ann-Kristin (Annci) Frisk skriver:

  Hej, Mattias!

  Jag tycker att låten ”Even Louder” med gruppen The Church Will Sing är en bättre lovsång än många lovsånger som har getts ut de senaste 10 åren, både vad det gäller melodi och text MEN jag tycker nog att mina egna lovsånger & lovsångstexter och arrangör/producent Anders Wättrings arr är mer speciella än alla andra lovsånger som jag har hört. Spelade el rättare sagt så sjöng jag in min 1a Cd i Göteborg 16+17/11-2017 och har flera nya melodier som jag ska bearbeta om ca ett halvår. Håller på och skriver annat just nu (deadlines). Funderar dock på att ha en REALESE av min Cd ngn gång under våren 2019.

  Jag är MEDLEM I STIM sedan 16/5-2016 och
  i NYSKAPARNA.

  OM Du är intresserad av mitt musikmaterial så hoppas jag att Du antingen mailar mig el ringer mig på tel nr: 076/222 72 12!!!

  Jag är ännu INTE ETABLERAD inom musikbranschen och ej heller i konstvärlden el i litteraturkretsar men jag hoppas på att kunna bli ett någorlunda känt namn inom de tre (3)
  konstformerna. Efter bedömning av kunninga personer inom de här nämnda branscherna så står jag mig tydligen relativt gott i konkurrensen.

  Jag hoppas på att SNART få höra ifrån Dig.

  G V D! Mvh Annci Frisk

Lämna ett svar