Matthew Parker drar igång festen

| 25 november, 2018 | 0 Kommentarer

Amerikanska producenten och DJ:n Matthew Parker är en stor talang med en växande skara fans, men är fortfarande antagligen tämligen okänd för många. De där riktigt stora framgångarna har uteblivit (även om jag personligen inte minst minns hans briljanta samarbete med Chris Howland på låten ”I’ll Remember This” från ifjol), men kanske är det på väg att ändras.

Hans fjärde skiva (via bolag) är nämligen här – och det är en skiva där Matthew fortsätter visa upp sitt register av ”skills” när det kommer att skapa musik. Han kan traska runt både i poplandskap och röra sig in på EDM-stigar, men lyckas bra var han än hamnar. Allra mest från nya skivan ”Daydreamer” gillar vi den oemotståndliga dancedängan ”Good Memories” som äter sig fast i dina öron och får slingan i låten att upprepas inne i ditt huvud. Gillar’t!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3JrWuJlHEU2itCSctoDhb4?si=O7P3j9lwS-ugCzHgrN0seQ

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar