Klassiska bandet är tillbaka

| 27 september 2016 | 0 Kommentarer

Få band var så i ropet och så inne när 2000-talet var ungt som Relient K. Men en punkrock-attityd och humorn i högsta hugg charmade de till sig en stor och bred skara fans, och skivor som ”Mmhmm” och deras underbara julskiva ”Let it snow baby, let it rain deer” är smått omöjliga att glömma.

Men åren har gått, och framgångarna har inte varit lika frekventa på sistone för Matt Thiessen och hans två kumpaner. Men bandet är fortfarande i högsta grad aktiva och släppte i somras nya plattan ”Air for free”, och dessutom är bandet just nu ute på turné tillsammans med inga mindre än Switchfoot.

Nya skivan har lite annan stil än på den tiden när vi knappt lärt oss uttala ”år 2000”, men vad gör väl det? De här gossarna kan än!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/4VoWOs7eIXjUHlJUQN5Y5P

cover_1024x1024

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar