Britt Nicole äntligen tillbaka

| 25 september, 2016 | 0 Kommentarer

Hur mycket som helst går att säga om Britt Nicole. Som hur bra hennes ”Set The World On Fire” är, hur starkt budskapet är i ”Walk on the water” och hur snyggt hitförpackad hennes ”Gold” är. Med ett eget uttryck och en enastående förmåga till låtskrivande har hon tagit hela USA och världen med storm, och det är väl knappast konstigt att Owl City ringde just henne när han skulle göra sin låt ”You’re Not Alone”.

Efter ett otaliga succéer både på singel- och albumlistorna tog hon 2012 ett break, bland annat för att bli mamma. Tomrummet har sedan dess varit stort. Men nu är hon äntligen tillbaka, och det med besked. En ny skiva är på g och de båda smakprov som hittills släppts lovar minst sagt gott! ”Through Your Eyes” är exempelvis en riktig radiopärla; en hit som kommer leva kvar länge denna höst, och senaste ”Be The Change” är minst lika bra. Två stora hitvarningar!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/3jB0apWFQpLVPRyCdffbJA
britt-nicole-through-your-eyes-2016-2480x2480

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som journalist och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver, busar han antagligen med sin dotter eller är ute på en fisketur.

Lämna ett svar