Jars of Clay tillbaka med ny singel

| 6 september, 2013 | 0 Kommentarer

Inland är namnet på Jars of Clays nya platta, som släpptes i USA den 27:e augusti. Och bandet har dubbel anledning att fira – inte bara är skivan deras tionde, utan dessutom firar grabbarna även 20-årsjubileum i år. Och vilken karriär de har att blicka tillbaka på. Inte minst rivstartade bandet genom att bli det kristna band som – fram tills dess – nådde ut längst på mainstream-marknaden, genom sin självbetitlade debut. Och uppföljaren Much Afraid sålde även den som smör i solsken.

20 år efter starten har bandet sålt flera miljoner skivor, turnerat världen över, och blivit ett av de allra, allra största banden på den kristna scenen. Men lika oförtrutet fortsätter bandet att släppa skivor. Och lika oblygt fortsätter de att spotta ur sig hits. ”After The Fight” är första smakprovet från nya skivan, och visst känns bandet fortfarande igen. Dan Haseltine och hans mannar vet sannerligen hur man levererar bra musik – även 2013.

Spotify-länk: Jars Of Clay – After the Fight

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar