Fantastisk debutsingel från spännande duo

| 4 september, 2013 | 0 Kommentarer

Det gifta paret Jodi King och Chris Rademaker hade en vision för sin musik. Det fick paret att sälja mycket av det de ägde, lämna hemorten för att istället satsa på att kuska runt i USA. Och tydligen gav det resultat, för majorbolaget Word Records signerade paret som nu släppt sin första singel under namnet Love & The Outcome. Och vilken singel He Is With Us är sen – en riktig hit som fått starkt fäste i radio och på topplistor i hemlandet och som minst sagt skvallrar om att det här paret har en lysande musikalisk framtid framför sig.

Bandet erkänner att de lyssnat på band som U2 och Coldplay, och inte minst märks influenser från det sistnämnda bandet i låten. ”He Is With Us” är en fantastisk låt, en av de allra bästa just nu. Lyssna du också!

Spotify-länk: Love & The Outcome – He Is With Us

 

 

Taggar:

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar