Inget att lyssna på?

| 25 september 2020 | 0 Kommentarer

Har du inget roligt att lyssna på? Slut på idéer bland spellistorna? På jakt efter något nytt för dina öron?

Vi vågar påstå att vi har byggt upp Sveriges största bibliotek av spellistor med kristen musik – och det är vi stolta över! Vi har ett 60-tal spellistor med något för alla öron, alla sinnesstämningar, alla tider på året och alla stunder i livet.

Oavsett om du är en framåtsträvare som vill höra ”the next big thing”, en bakåtsträvare som inte kan få nog av hitsen från förr, eller om du vill ha de allra senaste hitsen. Oavsett om du nöjer dig med de 20 bästa låtarna just nu eller vill djupdyka in i en mix av gammalt. Oavsett om du är på jakt efter lovsång eller hiphop, pop eller rock. Oavsett vad så har Soundshine en spellista som passar!

Välkommen in och botanisera bland massor av spellistor, tonvis av olika genrer och tusentals låtar – som uppdateras varje vecka!

Sök på Soundshine på Spotify eller klicka dig vidare via länken nedan så hamnar du rätt direkt! Sprid gärna vidare!

https://open.spotify.com/user/ik69lbz3bp6x9rfl5x29ofxkw?si=9bUqHOC_QR2bTi8eg5knFw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar