Efterlängtad singel från vinmakaren

| 12 december 2014 | 0 Kommentarer

Fantastiske artisten Mat Kearney har inte bara över 300 000 fans på Facebook. Han har också ett eget vin. Och när man ändå pratar om karln, så går det ju inte att inte nämna hans fantastiska låtar ”Down” och ”Closer To Love” och genomgrymma skivan ”Young Love” från 2011. Det här mannen är ett orakel när det kommer till låtskrivande, och hans tassande i både popdjungel, snåriga backgator i hiphopens utkanter och funksouliga gränder gör att hans fotsteg på musikscenen blir till bestående avtryck. Inte konstigt att så många gillar honom. Att hans låt ”Ships In The Night” spelats över 14 miljoner gånger på Spotify räcker väl för att bevisa att han inte är vem som helst.

Ja, han kan stundtals sjunga väldigt likt Coldplay-Chris.
Ja, hans låtar brukar nå topplistorna.
Och ja, även nya singeln ”Heartbeat” är en hit.
Tre långa år har gått sedan den fantastiska skivan ”Young Love” och givetvis är fansen vid det här laget rejält törstiga efter mer popdryck från Kearney. Därför är inte ”Heartbeat” bara en singel i mängden, det är antagligen en av årets mer efterlängtade låtar. Och ska Mat fortsätta såhär som han gör på ”Hearbeat” så bör nya skivan även den bli en riktig törstsläckare. Bara att ta fram sugröret och göra sig redo för mer energidryck från Oregons popmaskin!

Spotify-länk: Mat Kearney – Heartbeat
Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=acScCRFIFNc

untitled3

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar