Briljanta låtar från Leonard

Ibland – mitt i allt plöjande genom oceaner av musik – lyckas man missa fantastiska skatter. Precis så är det för min del med David Leonard – som släppte ett av förra årets mest spännande album och som lyckades passera (nästan) helt under min radar.

Det ska vi ändra på nu, för hans skiva ”The Wait” ruvar på magiska hemligheter som ”Share This Burden”, ”Know Your Heart”, ”Come As You Are” (som svenske Tommy Iceland varit med och skrivit) och förtjänar att upptäckas. David Leonard är bland annat låtskrivare åt andra artister men visar på skivan att han är ett urstarkt namn även som soloartist. Det går inte att göra annat än att redan längta till nästa släpp!

I väntan på det ska du spana in ”The Wait” – och får vi bara tipsa om ett enda spår blir det definitivt vackra ”Threads”. En låt som jag definitivt kommer ha i spellistorna långt bortom 2020. Urstarkt!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar