Anthem Lights sprider hopp

Acapellagruppen Anthem Lights är inte mästare bara på att göra grymma covers – de besitter också enastående röster som lyfter låtarna skyhögt upp i atmosfären. Det har även nästan två miljoner lyssnare varje månad på Spotify insett – och nu är det din tur.

Nu vill bandet använda sin musik för att sprida hopp bland sina många fans i form av skivan ”Songs Of Hope – healing music for a hurting world”. Här har de samlat låtar som Switchfoots ”Dare You To Move/Meant To Live”, superlovsången ”Reckless Love” och blandat det med odödliga klassiker som ”It Is Well” och ”In Christ Alone”.

Summa summarum är en skiva som du kommer älska – och risken är stor att även du sveps bort av deras röster. Skönt arrangerande låtar handlar det om, som är perfekt både att bara ha i bakgrunden eller på hög volym. Gillar’t!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar