Topp 21 2021: Plats 1

| 31 december 2021 | 0 Kommentarer

Häng med oss när vi räknar ner 2021 genom att utse årets 21 bästa låtar. En ny placering släpps varje dag ända till nyårsafton då årets låt koras.

Plats 1: Lauren Daigle – ”Tremble”

Hon gjorde det förra året. Då med superhiten ”You Say”. Men Lauren Daigle är ingen vanlig artist – för nu lyckas hon upprepa den bedriften med att kamma hem förstaplatsen och titeln som årets bästa låt även 2021!

Precis som monsterhiten från 2018 så har ”Tremble” något alldeles extra, som berör från första sekunderna och som man vet direkt att det här är en låt som kommer snurra flitigt i spellistorna. Texten är en enda lång hyllning till Gud och ger rysningar av välbehag – så bra är det.

Inte en låt i mängden, och ännu en låt som lyfter fram det faktum att 2021 var balladernas år. Grattis, Lauren, till förstaplatsen!

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar