Artisten som du MÅSTE spana in i höst!

| 22 november 2022 | 0 Kommentarer

Namnet kan låta lite missvisande. Men låt dig inte luras – tylerhateslife är artisten som du bara MÅSTE höra denna höst! Det här unga nya amerikanska stjärnskottet har tagit sitt artistnamn med inspiration från Johannes 12:25, och är det något som den här snubben har så är det något att säga. Hans låtar fullpackad med hoppfulla budskap och starka vittnesbörd från hans eget liv, och det är helt klart att många borde lyssna på vad Tyler har att säga i sin musik.

Hans släpp såhär långt är inget annat än briljanta och låter ibland som något som Ed Sheeran bjuder på i sina stunder av gitarr-rap. Det råder ingen som helst tvekan om att tylerhateslife är ett framtidsnamn av STORA mått och vi lovar – den här killen får du bara inte missa! Lyssna bara på denna ljusspridare ”Keep that light on” där han visar upp en del ur sitt stora register. Magiskt bra!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1aU0zvTi5t7p7tJIlN1T75?si=cbecd21b6721424d

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar