Welshly Arms – bäst just nu?

| 3 april 2018 | 0 Kommentarer

Med låten ”Legendary” fick många musikälskare världen upp ögonen för Welshly Arms under förra året. Låten tog fart i Tyskland och spred sig vidare ut i världen och har fram tills idag klockat in på över 45 miljoner lyssningar bara på Spotify. Nu släpper det sex man starka bandet en ny singel och frågan är var det ska sluta denna gång? För nya ”Sanctuary” är en mäktig knockouthit som sannolikt kommer bli ännu en stor framgång.

Med Sam Getz vid mikrofonen skapar Clevelandbandet bombastisk musik med inslag av både gospel, soul, rock, och blues – i ”Sanctuary” låter det som något som Imagine Dragons kunnat koka ihop tillsammans med Needtobreathe. Det är en mäktig låt som kommer spelas mycket och länge – var så säker. Det här är, åtminstone i våra öron, det kanske allra bästa som går att höra just för tillfället. Ett riktigt tungt anthem som du inte får missa!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/7CVZF9lHZvNeSSCV6S5F6g?si=XQ2aO8q3QbyUb7pBZGWCNQ

Youtube-länk: https://www.youtube.com/watch?v=eYAQeV9Z00M

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar