Vild feststämning med Planetboom

| 18 januari 2021 | 0 Kommentarer

Vad skulle kunna passa bättre än att dra igång ett helt nytt år med en låt som är helt vild och galen? Det är Planetboom som ligger bakom vilda ”Got Me Like” som sannolikt inte liknar särskilt mycket annat som flödar ur dina högtalare för tillfället.

Planetboom är ett kollektiv som är sprunget ur den australiensiska rörelsen Planetshakers ungdomsarbete, och har därmed fått ett helt eget musikaliskt universum jämfört med moderorganisationen. Ungefär som Hillsongs ungdomliga projekt Hillsong Young & Free, men multiplicerat med några tusen hästkrafter till.

Planetboom går sin helt egna väg musikaliskt och resultatet blir en galen feststämning, och vi undrar faktiskt om det ens är möjligt att INTE vrida upp volymen på max när det här börjar ljuda i högtalarna? ”Got Me Like” är en galen fest i stil med FamilyForce5 och är både det galnaste, vildaste och härligaste du kan lyssna på just nu. Missa inte!

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/0ioU0w6FR7KKGDy92XIJk2?si=Kwc_4rSbTnG-SyjgFzr9dw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar