Vibe Topp 20 2020: Plats 8

| 24 december 2020 | 0 Kommentarer

Det är dags igen! Vi räknar, som traditionen bjuder, ner till det nya året genom att summera det gångna årets allra bästa låtar. En smått omöjlig uppgift – med massor av låtar som inte ens ryms på listan men som alla förtjänar att nämnas. Men detta är i alla fall ett försök att summera det allra bästa med musikåret 2020. Nu kööööör vi!

Cain – Revival

Från ingenstans dök detta syskongäng upp och slog sig rakt in i CCM-popens förlovade rike. Gruppen bjöd på sin första EP (i den kristna genren, ska tilläggas) på ett gäng starka låtar – men det här är den vi gillade allra mest. En låt som handlar om en längtan efter mer av Gud och en väckelse i sitt eget liv – och en låt som får dina öron att vilja höra den om och om och om och om igen.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/5qgWGcVYtiGcrL82GdGajs?si=GOCYIAhTSBSR4MVnYsbMFg

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar