Vibe Topp 20 2020: Plats 4

| 28 december 2020 | 0 Kommentarer

Det är dags igen! Vi räknar, som traditionen bjuder, ner till det nya året genom att summera det gångna årets allra bästa låtar. En smått omöjlig uppgift – med massor av låtar som inte ens ryms på listan men som alla förtjänar att nämnas. Men detta är i alla fall ett försök att summera det allra bästa med musikåret 2020. Nu kööööör vi!

Coby James – Whatever

Han är ung, har en grym röst och har redan en sanslöst stark låtkatalog på de relativt få låtar han hunnit släppa. Men vad Coby James ännu inte har är en stor skara lyssnare – men vi är helt säkra på att det snart är ett minne blott. Coby är tveklöst en ”superstar in the making” och kommer snart vara ett namn på allas läppar. ”Whatever” var hans allra bästa exempel på det under 2020 och det finns egentligen bara en sak att göra: lyssna så förstår du varför. Oj, vad detta är bra. Och oj, vad vi redan längtar till alla hans kommande släpp.

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/74KwjCkAAb7eL1CPt86mux?si=3EGQ_G1xTwOdV_PgQ-72Fw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar