Vibe Topp 20 2020: Plats 10

| 22 december 2020 | 0 Kommentarer

Det är dags igen! Vi räknar, som traditionen bjuder, ner till det nya året genom att summera det gångna årets allra bästa låtar. En smått omöjlig uppgift – med massor av låtar som inte ens ryms på listan men som alla förtjänar att nämnas. Men detta är i alla fall ett försök att summera det allra bästa med musikåret 2020. Nu kööööör vi!

Roy Tosh – When I’m Gone

Florida har inte bara sol, Disneyland och paradisiska stränder – det är också hemmet för hiphopartisten Roy Tosh. Och han i sin tur är fader till en av det här årets allra bästa låtar i ”hiphop möter pop”-genren tack vare en riktigt stark refräng och ett lika starkt budskap genom hela låten. Ännu ett namn i kategorin ”rising stars”, dessutom. Vad månne han hitta på 2021…?

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1XJRtDEOXslDFv0lR8Ngn1?si=Dr96TPx6R4GiBdS6BpWUyw

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar