Vibe Topp 17 2017: Plats 5

| 27 december, 2017 | 0 Kommentarer

Det börjar dra ihop sig på denna nedräkning över årets bästa låtar. Såhär långt har vi haft med ett antal starka nykomlingar och några vassa veteraner – alla med ursprung i USA eller England. Så lite extra kul är det att i år kunna lista en svensk debutant såhär högt – duon Hope.

Det är nämligen något extra med deras ”Immanuel”. Redan från första lyssningen förstår man att det inte är någon vanlig låt. Det här är ren och skär popmagi, med en självlysande text som berör på djupet. Det är ingen låt i mängden, utan en låt som borde – om det finns någon rättvisa i denna värld – ta den här duon långt utanför Sveriges gränser. Joakim och Therése Sandström – personerna bakom Hope – har något ytterst spännande på gång. Något säger mig att vi kan hitta detta band även på en sån här nedräkning i slutet av 2018…

Spotify-länk: https://open.spotify.com/track/1zA0dCyB6GgHXRepUHmiNI

Kategori: Musikbloggen

Mattias Backlund

Om författaren ()

Mattias Backlund jobbar som frilansjournalist, egen företagare och informatör och är en erfaren musikskribent. Han driver bloggen Glowing Vibe som tipsar om smått och stort inom kristen musik. När han inte skriver så busar han antagligen med sina tre barn, fiskar, lagar mat eller fågelskådar.

Lämna ett svar